Kilang Ais Terbaru di Cameron Highland

ANDA TENGAH MENCARI

PEMBEKAL AIS

UNTUK PERNIAGAAN ANDA?

DNF Ice kini dibuka di Cameron Highland! Kini, anda dapat restock ais dalam kuantiti yang banyak dengan cepat.

4.85/5

4.85 Review Positif Daripada Pelanggan DNF Ice.

98.5% Pengguna bersetuju DNF Ice bersih, selamat untuk digunakan dan berkualiti tinggi!

ice-nobg

Kekal Bertenaga dengan DNF Ice

4.85/5

4.85 Review Positif Daripada Pelanggan DNF Ice.

SUMBER AIS DITAPIS & DIJAMIN BERSIH

label

HARGA MURAH & BERPATUTAN

automatic

AIS DIPROSES SECARA AUTOMATIK

Adakah Anda Mengalami Situasi Berikut?

ice-cube

Bekalan ais di restoran/kedai tak cukup

Sekarang ni, ramai yang order air ais. Jadi, restoran/kedai akan cepat kehabisan ais. Stok ais pulak sikit je.

sold-out-1

Ais selalu sold out

Bila nak restock je ais, tak dapat sebab dah sold out. Restoran/peruncit pun tak dapat nak jual ais kepada pelanggan.

Kurang pembekal ais

Pembekal ais sangat kurang di kawasan sekitar. Jadi, nak pastikan bekalan ais sentiasa ada, amat susah.

Cari ais untuk majlis/program

Adakah anda dalam perancangan untuk buat majlis makan-makan dan perlukan stok ais yang banyak? DNF Ice sedia menerima tempahan!

Jika anda tergolong dalam kategori di atas, ini lah masanya untuk anda perluaskan stok pembekal ais dengan DNF Ice.

Kembalikan Kesegaran Hari Semua dengan DNF Ice !

Melegakan Kehausan

2X

Lebih Berkesan dengan DNF Ice

24/7

DNF Ice beroperasi setiap masa untuk memenuhi keperluan pelanggan

Ais bersih & dijamin halal

Sumber ais ditapis menggunakan RO dan sinaran UV

Ais diproses secara automatik, selamat dan berkualiti tinggi

Lokasi yang Tersedia untuk Penghantaran

dnfice-img3
dnfice-lokasi

Pelanggan yang Setia Tempah Ais bersama DNF Ice

dnfice-gallery-1
dnfice-cust-1
dnfice-cust-2
dnfice-cust-4
dnfice-cust-3

Dapatkan DNF Ice dengan Segera.
Promosi sehingga 1 Julai Sahaja!

freeshipping
dnfice-ais-kecil

SMALL

RM 1.50

RM 1.20

dnfice-ais-besar

BIG

RM 4.50

RM 3.00

dnfice-ais-hancur

CRUSH

RM 4.50

RM 3.00

Ninja-Van-cod

Barang Sampai Baru Bayar (COD)

Anda boleh pilih method COD jika risau ais tak sampai. Tiada sebarang cas, kami belanja kos penghantaran ais untuk anda.

Penghantaran Percuma

Penghantaran ais adalah percuma dengan pembelian ais minima 3 pek ais besar.

SOALAN LAZIM YANG BIASA DITANYA

Anda boleh membelinya kedai kami di Cameron Highlands. Kami juga menjual ais terus kepada pelanggan kami, melalui pembelian online. Lori kami akan menghantar ais ke pintu rumah anda.

Tidak. Perkhidmatan penghantaran ais kami adalah percuma.

Pesanan minima untuk servis penghantaran adalah 3 pek ais besar.

Hubungi kami untuk mengetahui lokasi cawangan kami. Anda juga boleh menghubungi kami untuk maklumat selanjutnya.

dnfice-logo
ALAMAT

No.31 Ground Floor Taman Pinggiran Terla, Kuala Terla 39010, Cameron Highlands, Pahang.

WAKTU OPERASI

Isnin – Jumaat: (6:30 am – 8:00 pm)
Sabtu – Ahad: (6:30 am – 9:00 pm)

© Copyrights 2023. DNF Ice (617123-P). All Rights Reserved | Wisdom Creative